PARATİK MATEMATİK EĞLENCELİ MATEMATİK ( E TWİNNİNG PROJEMİZ)

Okulumuzun kurucu ortak olduğu "PARATİK MATEMATİK EĞLENCELİ MATEMATİK" e twinning projemiz aktif olarak devam etmektedir. Projemizi Müdür yardımcımız Mehmet EROĞLU tarafından yürütmektedirler.Öğrencilerimizin matematik alanında pratik yöntemler öğrenerek,matematik dersine bağları daha da artmaktadır. Web 2 araçlarını kullanmasını öğrenen öğrencilerimiz gelişen dünyanın teknolojilerine ayak uydurup kendilerini geliştirme imkanı bulmaktadırlar. Öğrencilerimiz web 2 aracı olan canva programında afiş ve logolarını yapmışlardır. En iyi seçilen afiş ve logolarımız okulumuzu temsil etme hakkı bulmuştur.Ülkemizin değişik illerindeki 10 okulun birlikte yürüttüğü projemizde okulumuzun yapmış olduğu logo ve afiş birinci seçilmiştir. Öğrencilerimizin her alanda gelişmesine katkı sağlayan öğretmenlerimize ve projemizde aktif olarak çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

meb_iys_dosyalar/43/06/887489/dosyalar/2022_05/18125036_a913eb4ab29c6784_project_tr.pdf11-01-202211-01-2022

Etiketler :EGEP,