3 Eylül İlkokulu
KAPAKLICA MAHALLESİ ŞEHİT YUSUF KAYALI SOKAK NO 10 EMET/KÜTAHYA

VİZYON

3 Eylül İlkokulu olarak istiyoruz ki; - Okulumuzda eğitim öğretim temel ihtiyaç kabul edilsin. - Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. - Her veli okulumuzda öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. - Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. - Okulumuzda "herkes" daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışsın.

MİSYON

3 Eylül İlkokulu olarak biz... - Öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde edebilen, kullanabilen, üretebilen ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağlara yön vermeye talip olan bir nesil yetiştirebilmek, - Yurt sevgisi ile dolu, Atatürk´ü ve Atatürkçülüğü iyi anlayan, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyabilen, kendini önemseyen bir nesil yetiştirebilmek, - Öğrencilerimize elde ettikleri bilgi birikimlerini, sahip oldukları milli ve tarihi özdeğerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için, onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak, etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için varız.

Normal

08.55 - 12.25 12.25 - 13.25 (Öğle Yemeği) 13.25 - 15.00

Doğalgaz (Kalorifer)

Okulumuz ilçe merkezinde olup Kütahya il merkezine 94 km uzaklıktadır.

İlçe merkezi